loader
Меню
ABM Technology - європейські стандарти в Україні

ABM Technology - європейські стандарти в Україні

Перше в Україні виробництво дентальних імплантатів за європейськими стандартами — завод ABM — запущено в Дніпрі

Замість дорогих зубних імплантатів закордонного виготовлення, українці зможуть використовувати аналогічні вироби, вироблені в Дніпрі. Ця інформація була озвучена бренд-менеджером ABM Technology Анастасією Бардасовою на прес-конференції, наданій Інформаційному Агентству «МІСТ-ДНІПРО». Виробництво медичної продукції розташоване в Дніпрі, працює за всіма європейськими стандартами, тому його продукція зможе успішно конкурувати з більш дорогими закордонними аналогами.
 
Заява про відкриття підприємства стала закономірним завершенням процесу створення виробництва, запуск якого неодноразово анонсувався у ЗМІ. Вибір місця розташування обумовлений тим, що власники підприємства також живуть в Дніпрі. Це дає змогу ретельно контролювати діяльність компанії, приділяючи менеджменту максимальну увагу.
завод ABM
Стратегічне завдання, яке повинен досягти колектив підприємства - запуск продукту, за якістю не гірше закордонних аналогів. Для досягнення такої амбітної мети підготовлена ґрунтовна матеріальна база. За словами Анастасії Бардасової, на підприємстві не знайти агрегату, старіше 2017 року. Гордість заводу — верстати ЧПУ світового японського бренду TSUGAMI, а також «чиста кімната» та лінія кислотної обробки швейцарського виготовлення.

Хоч є й інші українські виробники подібної продукції, вони не досягли того рівня, який притаманний ABM Technology. На виробництві впроваджено систему управління якістю ISO 13485, виконується техрегламент №753 та продукція відповідає всім нормативам європейських наукових установ і лабораторій.
 
Близькість виробництва до споживача гарантує невисоку вартість імплантатів — відсутні витрати на транспортування з-за кордону. Також на ціну продукції не будуть впливати мита, податкові збори і чимала собівартість виробництва, властива європейському виробнику.
 
Як зазначила бренд-менеджер ABM Technology, оскільки компанія виступає в ролі представника українського виробництва, вона не може дозволити собі випустити на ринок імплантати низької якості.
завод ABM
Читайте також
ABM Technology пластини
Студенти-медики побували на екскурсії